Contact

Voor informatie over stambomen, boeken en andere gegevens op deze pagina: druk > Helm-Nieuws

9 reacties op “Contact

 1. Ik heb vandaag Uw boek mogen inzien ’t Sluijsje, en het maakte diepe indruk op mij waar het betreft de geschiedenis. Ook ik probeer een boek te schrijven over de tijd dat mijn familie (toen Arisse uit Occitanié Zuid Frankrijk nu van der Drift) molenaar was op de watermolen en rosmolen van het St. Elisabeth Klooster. Deze bemaalde de zusterpolder (nu de schilderswijk) De naam van der Drift is het gevolg van het vele generaties eigenaar zijn van een Eendenkooi. Graag zou ik U mijn concept boek een willen laten lezen, alvorens ik verder durf te gaan. Wat ik nu nog wil melden is dat mijn Oma Olsthoorn van naam had en de Oma van mijn vader Van der Helm. Ik geloof niet in toeval en zou U graag ontmoeten voor een eerste kennismaking.

 2. Dag,
  Is het boek boeren en boeven nog te verkrijgen? Dit lijkt mij zeer interessant
  hartelijke groet,
  Andre

 3. Ik zou graag met je in contact komen omtrent de documenten en oorkondes van oud legercommandant.

  Mvgr,
  John

 4. Wil gaarne in bezit komen van boekje ‘”,t Sluijsje”” niet meer te verkrijgen
  bij boekhandel.

  Alvast dank voor de te nemen moeite,

  Verneem graag van U,

  vriendelijke groet,

  Dorith Rutten

 5. Uheeft een artikel geschreven over de laatste boerenhoeve Ypenburg van boer Vaandrager, nu reageer ik namens zijn zoon Willem Vaandrager en zijn vraag is zijn er ook bouwtekeningen van deze hoeve zover u weet?

 6. hallo meneer,
  ik deed vandaag onderzoek naar de afkomst van mijn familie en toen stuitte ik op een filmpje op youtube en op een boek: Over Onderdijk en de Westfriese R.K. Familie Grent, beide van uw hand gaat dit over dezelfde famile grent als de tak van http://www.genealogieonline.nl/stamboom-van-rijn-koedooder/I7294.php
  ? dat is mijn overgrootvader.
  sorry voor de gebrekkige spelling en bedankt als u mij met een antwoord verwaardigd.